KAWASAN AMPANG / CHERAS / HULU LANGAT


  • Senarai-senarai rumah berikut adalah hanya untuk DIJUAL sahaja. Walau bagaimanapun ianya tertakluk kepada status rumah tersebut sama ada ianya masih ada, telah dijual ataupun pemilik rumah tidak jadi untuk menjual rumah tersebut. Senarai di bawah saya akan cuba update dari semasa ke semasa.
  • Untuk update terkini mengenai senarai rumah untuk dijual anda boleh ke fan page FB saya dan like ( klik disini).. Ada diantara listing yg sudah ada gambar dan anda boleh lihat FB..
  • Jika rumah yang anda inginkan tidak terdapat di dalam senarai di bawah anda boleh nyatakan dengan mengisi borang maklumat di bahagian borang maklumat pemohon.
1) KONDOMINIUM LANGAT JAYA, BATU 9, CHERAS

 

 



  •  TINGKAT 3, FULLY FURNISHED
  • 938 SQFT, 3 BILIK / 2 BILIK AIR
  • SWIMMING POOL, KITCHEN CABINET, GRILL, COVERED PARKING, PLASTER CEILING, GUARDED, PLAYGROUND, BALCONY/PATIO
  • MOVE IN CONDITION
  • HARGA : RM320K (NEGO)
  • untuk melihat gambar2 lain di unit ini boleh klik disini atau lihat fan page fb Nak beli rumah (gambar lain saya tidak letak di sini sebab takut berat sangat..


      PEMILIK RUMAH YG NAK JUAL/SEWA KEDIAMAN ANDA BOLEH HUBUNGI SAYA SEGERA..!! SAYA ADA BANYAK SENARAI PEMBELI & PENYEWA YANG SEDANG MENUNGGU..!!

      Call/ sms / whatsapp 017-5984789 (Faiz) atau call / sms 011-26319681
      Email: perundinghartanah.faiz@gmail.com
         
      *atau boleh isi borang maklumat pemilik rumah di bahagian kanan blog atau klik di sini.. 



18 comments:

apis9550 said...

xder gmbr ker utk tgk keadaan fizikal rumah....
sperti

Blok G, Sri Angsana Hilir, (berdekatan dengan Tesco Ampang)
Original Condition / 2nd floor
Keluasan : 665 kaki persegi
3 bilik / 1 bilik air
Harga : RM155,000

partment
Blok 6B, Ampang Bukit Indah, Sri Baiduri Apartment
fully furnished / Tiles / poolview / Bumi lot
Keluasan : 840 kaki persegi
Harga : RM198,000

Faiz said...

gambar tuan boleh search dekat mudah...
lepas isi borang & hantar dokumen, saya akan carikan rumah yg sesuai berdasarkan kelayakan loan & KWSP...
tq..

Yu' Yu said...

mcm mna nk tgk rumah

Rumah Teres Setingkat / Single Storey Terrace
Jalan Awana 11, Taman Cheras Awana, Batu 8,
Partially Renovation
Keluasan : 20'x60'
3 bilik / 1 bilik air
Harga : RM218,000

Puteri Balqies said...

saya nk tau macam mana nk kira untuk monthly instalment and range harga rumah yang layak untuk saya beli.harap dapat bantu

Anonymous said...

Nk cr umah teres br bawah rm200k..area cheras @ hulu langat..

amy nurani said...

Area penang x ada ker?

Anonymous said...

sy nk cari rumah teres 1 tingkat d bwh 200k dan sy nk buat ni utk skim rumah pertamaku...tolong ye..
gaji sebulan sy rm1.3k

Anonymous said...

mmm...lupa sy nak area cheras batu 9 klau bole la ye.

frame_meletup said...

Sy nak cari rumah teres atau apartmen....0 deposit....bajet 150k....area sgor....urgent 0192955742

Anonymous said...

saya nak cari rumah teres budget dalam 300k area cheras..tapi kaw. yang banyak melayu yang duduk.. send kat email saya jika ade .. mail bukhary_689@yahoo.com

Anonymous said...

{\rtf1\ansi\ansicpg1252
{\fonttbl\f0\fnil\fcharset0 ArialMT;}
{\colortbl;\red255\green255\blue255;\red34\green34\blue34;\red255\green255\blue255;}
\deftab720
\pard\pardeftab720\partightenfactor0

\f0\fs26 \cf2 \cb3 \expnd0\expndtw0\kerning0
\outl0\strokewidth0 \strokec2 Saya nak cari rumar teres atau apartment tingkat bawah.. Kawasan bandar sri permaisuri, bandar tasik selatan, kuchai lama, sri petaling, salak selatan.. Harga 150k kebawah.. Email sy: nizam473@hotmail.com}

Ijan said...

sy sdg cari rumah teres/apartment area cheras/h.langat/kajang harga bawah 150k..beli cash..kalau ada emel ke hasgihim@gmail.com

Anonymous said...

Mencari rumah untuk dibeli sekitar kl..harga below RM150k..kindly email to luvina74@gmail.com. Terima kasih.

Anonymous said...

Sedang cari rumah sekitar keramat kl.
Boleh email ke fizham.halim.ismail@gmail.com
Terima kasih.

Kak Nor said...

Saya ada menjual rumah di Seksyen 7 Kota Damansara.

Boleh tengok gambar disini.

http://www.mudah.my/Town+House+Kota+Damansara+Renovation+Done+-25416352.htm

Harga boleh runding lagi.

eskandar said...

sy sdg cari rumah teres/apartment area cheras/h.langat/kajang harga bawah 250k....kalau ada tlg email ke ima@ppukm.ukm.edu.my

Rahimi & Asyida Wedding said...

sy sdg cari rumah area cheras/h.langat/kajang harga bawah 250k....kalau ada tlg whatsapp 0179372336

Mohd Sabri Mohamad said...

Rumah teres 2 tingkat, 3 bilik dan 2 bilik air, fully renovate. Cheras Awana berdekatan petrol pump, pasaraya econsave dan pusat bandar. 10 minit ke leasure mall dan bandar tun razak.. tel. untuk dapatkan harga
0137645031